Dresovi za američki fudbal - izrada u bojama vašeg kluba

Dresovi za američki fudbal

Svakom pravom ljubitelju američkog fudbala važno je da na terenu izgleda i oseća se kao pravi igrač. Zato je STX posvećen pružanju vrhunskih dresova za ovaj sport.

Američki fudbal zahteva posebnu opremu koja je izdržljiva, funkcionalna i, naravno, odličnog dizajna. STX je vodeća kompanija u izradi kvalitetnih dresova za ovaj sport, koji će igračima pružiti najbolje moguće iskustvo na terenu.

Naši dresovi za američki fudbal su izrađeni prema najvišim standardima kvaliteta, sa posebnom pažnjom posvećenom udobnosti i zaštiti igrača. Dresovi poseduju prostor za postavljanje štitnika ramena i štitnike kuka, čime se osigurava maksimalna zaštita tokom igre.

Kao vodeća kompanija u izradi dresova za američki fudbal, STX je posvećen prilagođavanju dresova bojama i logotipima vašeg tima, kako bi vaš tim izgledao prepoznatljivo i jedinstveno na terenu. Naši dresovi su izrađeni od najkvalitetnijih materijala, kako bi se osigurao optimalan komfor i sloboda kretanja tokom igre.

Uz to, naš tim stručnjaka se trudi da koristi najnoviju tehnologiju u proizvodnji dresova, kako bi se igračima pružilo najbolje moguće iskustvo tokom igre. STX je fokusiran na stalno unapređivanje i inovacije, kako bi igrači uvek imali pristup najboljim proizvodima na tržištu.

Zašto odabrati baš naše dresove za američki fudbal?

  1. Kaciga – Izrađena u bojama kluba i prilagođena ostatku dresa
  2. Prostor za štitnike – Svi naši dresovi za američki fudbal imaju predviđena mesta za postavku štitnika za ramena, radi maksimalne bezbednosti igrača
  3. Štitnik za mišiće – Svi naši dresovi su ojačani u predelu mišića ruke kako bi se mogućnost povrede mišića sveo na minimum
  4. Kaiš – Radi maksimalne ugodnosti u toku igre, svi naši dresovi za američki fudbal sadrže kaiš koji se lako podešava igraču
  5. Rukavice – Komplet za američki fudbal sadrži i rukavice, koje se izrađuju u bojama kluba odnosno po želji
  6. Štitnik za mišiće – šorts sadrži dodatna ojačanja kako bi sačuvao mišiće noge i mogućnost povrede sveo na minimum
  7. Štitnik za kolena – Svi naši dresovi za američki fudbal dolaze sa predviđenim mestom za štitnike kolena
  8. Štucne – Štucne izrađene u skladu sa ostatkom dresa po bojama kluba
Odlike i delovi dresova za američki fudbal

Dodatna oprema za američki fodbal

Oprema za američki fudbal

Pored dresova za američki fudbal, po kojima smo poznati, našim klijentima nudimo i izradu dodatne opreme za svoj tim, kako bi ceo tim američkog fudbala bio jednobrazan. Svu dodatnu opremu izrađujemo u bojama kluba i po željama i smernicama klijenta.

Duks sa kapuljačom

Duks sa kapuljačom za američki fudbal

Duks sa šnirom

Duks sa šnirom za američki fudbal

Trenerke

Trenerke za američki fudbal

Jakne za am. fudbal

Jakne za američki fudbal

Kačketi za am. fudbal

Kačketi za američki fudbal

Štucne

Štucne za američki fudbal

Majice za am. fudbal

Majice za američki fudbal

Rančevi i torbe

Rančevi za američki fudbal

Poručite/Pošaljite upit

Ukoliko želite da izvršite porudžbinu dresova za američki fudbal, dodatne opreme ili su Vam potrebne dodatne informacije vezano za nas i opremu koju proizvodimo, kontaktirajte nas putem informacija ispod ili putem kontakt formulara. Odgovorićemo u najkraćem roku.

Mob 1: +381 (0) 63 691 – 711
Mob 2: +381 (0) 62 710 – 911
Email: sportexdragan@gmail.com

    Scroll to Top