Dresovi za ragbi- izrada u bojama vašeg kluba

Kvalitetni dresovi za ragbi klubove

STX je renomirana srpska firma koja se specijalizovala za izradu visokokvalitetnih dresova za ragbi klubove. Osim dresova, STX nudi širok asortiman sportske opreme, uključujući štucne i ostale pripadajuće dodatke.

Oprema koju proizvodi STX izrađena je od najboljih materijala, što garantuje trajnost, udobnost i funkcionalnost, bez obzira na intenzitet i dužinu korišćenja. Visok nivo kvaliteta opreme za ragbi klubove STX-a dokazuje i veliki broj zadovoljnih kupaca širom Srbije.

STX nudi dresove u bojama kluba, prilagođene individualnim potrebama svakog kluba i njihovim specifičnim zahtevima. Dresovi su dizajnirani tako da obezbeđuju maksimalnu udobnost i slobodu kretanja, uz optimalnu ventilaciju. Uz to, mogu se dodatno personalizovati sa imenom i brojem igrača.

Osim toga, STX nudi i širok asortiman drugih proizvoda i dodataka koji su neophodni za ragbi klubove, uključujući štucne, rukavice i zaštitne opreme za igrače.

Uz kvalitetan proizvod i visok nivo profesionalnosti, STX nudi i brzu i pouzdanu isporuku svojih proizvoda, kako bi klijenti bili zadovoljni i imali sve što im je potrebno za uspešnu sezonu.

Dresovi za ragbi

Zašto odabrati baš naše dresove za ragbi?

  • Posedujemo sopstvenu proizvodnju tako da kontrolišemo kompletan proces proizvodnje i garantujemo kvalitet
  • Dresove izrađujemo u bojama vašeg ragbi tima, uz mogućnost štampe na bilo kojem delu dresa
  • Pri izradi dresova za ragbi koristimo isključivo proverene materijale kako bi dresovi za ragbi bili dugotrajniji, izdržljiviji a samim tim i prijatniji igraču u toku igre
  • Pored majice i šortska, izrađujemo i štucne za vaš ragbi tim kako bi cela ekipa bila jednobrazna
  • U ponudi imamo i ostalo sportsku opremu koju izrađujemo u bojama kluba
Ragbi dres

Dodatna oprema za ragbi timove

Duks sa kapuljačom

Duks sa kapuljačom za ragbi

Ragbi majice

Ragbi majice

Majice bez rukava

Ragbi majice bez rukava

Ragbi polo majice

Ragbi polo majica

Ragbi šuškavci

Ragbi šuškavac

Ragbi trenerke

Ragbi trenerke

Torbe i rančevi

Torbe i rančevi za ragbi

Ragbi trenerke

Poručite/Pošaljite upit

Ukoliko želite da izvršite porudžbinu dresova za američki fudbal, dodatne opreme ili su Vam potrebne dodatne informacije vezano za nas i opremu koju proizvodimo, kontaktirajte nas putem informacija ispod ili putem kontakt formulara. Odgovorićemo u najkraćem roku.

Mob 1: +381 (0) 63 691 – 711
Mob 2: +381 (0) 62 710 – 911
Email: sportexdragan@gmail.com

    Scroll to Top